image

Over MedValue

Bij MedValue geloven we dat medische innovaties onmisbaar zijn om de zorg gezond te houden. Tegelijkertijd weten we dat de weg van innovatieve oplossing naar succesvol marktproduct vol hobbels zit. Een goed idee is slechts het begin, want zonder krachtige businesscase verzanden oplossingen in concepten. Daarom helpt MedValue bedrijven om de toegevoegde waarde van hun innovatie beter te onderbouwen. Met onze producten zorgen we voor overzicht, creëren focus, brengen de belangen van verschillende stakeholders in kaart en analyseren hoe waardevol én kosteneffectief een innovatie eigenlijk is. Door onze integrale benadering helpen we onze klanten om de impact van een medische innovatie te vergroten.

 

Powered by Radboudumc

MedValue heeft kennis en ervaring met veel verschillende ziektebeelden, waaronder hoofd-halskanker, prostaatkanker en diabetes. Bovendien beschikken we over een groot klinisch en academisch netwerk. MedValue is een dochter van Radboudumc, maakt deel uit van het innovatief netwerk van het Radboudumc en is betrokken bij

  • Radboudumc Reshape Center
  • Radboudumc Transmural Knowledge and Innovation Center (RTKIC)
  • Radboudumc Innovation Lab
  • Radboudumc Technology Center 3D-Lab

 

Maak kennis met MedValue

MedValue bestaat uit een enthousiast en gedreven team. Onze mensen hebben een biomedische achtergrond, weten wat innovaties nodig hebben en kennen de weg in multidisciplinaire projecten. Samen vormen zij de schakel tussen onder meer clinici, bedrijven, wetenschappers en beleidsmakers.

Bekijk onze producten arrow

Ons team

Partners

MedValue heeft een groot extern netwerk en werkt onder meer samen met:

Meer weten over MedValue?

We staan altijd open voor een gesprek!

Neem contact op arrow