image

Aanpak

MedValue ontzorgt met maatwerk. Het startpunt is de klantbehoefte, het eindpunt is het vergroten van de impact van een medische innovatie. De werkwijze is transparant, de adviezen helder en de conclusies zijn wetenschappelijk onderbouwd.

  • Maatwerk van A tot Z
  • Korte trajecten (1 tot 8 weken)
  • Concrete antwoorden

Proces

Ieder traject begint met een intake. De onderzoeksvraag wordt gedefinieerd en vertaald naar een onderzoeksplan. Elk project start met een kick-off en wordt afgerond met een eindpresentatie. Afhankelijk van de duur van het project vindt een tussenpresentatie plaats. MedValue informeert klanten proactief en biedt alle ruimte om mee te denken. Zo creëren we empowerment: we zorgen voor een duurzame versterking van de knowhow van onze klanten.

Resultaat

Ieder proces eindigt met een eindpresentatie, mogelijk aangevuld met een rapport of onderzoekstool. Van draagvlak en potentiële gezondheidswinst tot kosteneffectiviteit: MedValue legt sterktes en zwaktes feilloos bloot en focust op toegevoegde waarde. Goed om te weten: onze conclusies doen altijd recht aan de onderzoeksvraag en kunnen dan ook haaks staan op bestaande ideeën of aannames. Academisch onderzoek is waardevrij en juist dat maakt onderzoek waardevol. En dat zorgt geregeld voor verrassende inzichten…

Bekijk onze producten voor een volledig overzicht van de mogelijkheden.

Het is nooit te vroeg

Wachten is tijdverlies. Het is nooit te vroeg om MedValue te benaderen. De innovatie hoeft dus niet ‘klaar’ te zijn, integendeel. Innovatie is immers geen momentopname, maar juist een (vaak langdurig) proces. Dus kom in actie, laat MedValue meedenken en sla het pad van versnelling in.

Meer weten over MedValue?

We staan altijd open voor een gesprek!

Neem contact op arrow